Outdoor Stereo gaat een nieuwe koers varen...

Outdoor Stereo gaat een nieuwe koers varen…

Check eerst de video en lees het verhaal  verder! 

Lees het verhaal ❤️

Wij zijn Outdoor Stereo en dit is de nieuwe koers die wij gaan varen. Samen gaan wij de beste editie ooit maken. Elk jaar weer…
Door onze nieuwe visie te combineren met jullie input, willen wij de kwaliteit op alle fronten verbeteren. Ons doel is dat iedereen die bij Outdoor Stereo betrokken is, met trots en passie over het festival praat.

Om te laten zien waar wij voor staan, vatten wij dit samen d.m.v. deze 3 pijlers:

  1. Verbinden
  2. Plezier maken
  3. Inspireren

 

Op deze 3 pijlers bouwen wij samen ons verhaal. Vanaf nu kun jij ook jouw input geven door lid te worden van de Facebook groep:

 #WEAREOUTDOORSTEREO

Geef jouw mening over het festival, laat ons weten welke artiesten wij moeten volgen, welke muziek je luistert, deel je gevoel en je ideeën. Als lid van de OS familie nemen wij jou verder mee in ons verhaal en krijg je er bijzondere herinneringen voor terug: Een kijkje achter de schermen, exclusieve events, merchandise en andere privileges. Ook zullen er regelmatig polls worden gehouden die betrekking hebben op de productie, dus laat je stem horen ✊

Wil je lid worden? Meld je aan via deze button! 

 

 Onder meer deze punten komen aan bod in de groep:

 1. Meer show en entertainment!

Wij gaan meer inzetten op beleving, waarbij show en entertainment de twee belangrijkste elementen zijn. Met voldoende tijd, aandacht en creativiteit hopen we dit jaar een groot verschil te maken. Heb je zelf goede ideeën of tips? Laat het ons weten!

2. Oog voor detail.

Vaak zijn het de kleine dingen die een evenement bijzonder maken. Daarom zullen we meer oog voor detail tonen op het gebied van productie, service en decoratie. Denk aan genoeg overkappingen voor regen of schaduw, maar ook vloeren voor de podia zodat je niet in de modder hoeft te dansen.

3. Schoner

Minder afval, minder plastic, slimme stroom en een schoon park. Samen met onze leveranciers én jullie als bezoeker kunnen wij het verschil maken. Een schoner festival is een mooier festival!

4. Trots op de regio.

Outdoor Stereo trekt 85% van de bezoekers binnen een straal van 15 km. En daar zijn wij trots op. Wij willen het leukste festivalweekend van West-Friesland neerzetten en zorgen dat alle (regionale) bezoekers, leveranciers én partners ook trots zijn op onze festivals. Wij zullen ons daarom nog meer op deze regio focussen.

5. Maatschappelijk

 Wij zijn dankbaar dat wij het Julianapark mogen gebruiken en de festivals mogen organiseren. Daarom doen wij graag wat terug voor de andere gebruikers en starten wij dit jaar met het initiatief “Vrienden van Julianapark”. Het doel is om het park op alle fronten beter en mooier te maken, zodat iedereen er het hele jaar door nog meer van kan genieten! Klik hier om naar de Facebookgroep “Vrienden van het Julianapark” te gaan! 

6. Verrassen

Natuurlijk verklappen wij niet alles… Wij hebben nog genoeg leuke verrassingen voor jullie bedacht, anders is het niet leuk meer 😉

7. Op naar een 9!

In de enquête gaven jullie Outdoor Stereo een algemene waardering van 7.8. Op zich niet verkeerd, maar wij willen de lat hoger leggen en jullie verwachtingen overtreffen. Op naar een 9!

 

 

Ga de komende 3 maanden met ons mee op reis en beleef op zaterdag 31 augustus het leukste dancefestival van Hoorn! Wil jij ook helpen? Like en Deel dit verhaal met je vrienden ❤️

Discussieer mee op Facebook, like & deel ons verhaal of stel je vragen hier.

 

Nog geen ticket voor 31 augustus Outdoor Stereo Aloha Hawaii? We stellen vanaf nu de laatste 1.000 Early Birds Tickets beschikbaar voor slechts €32,50 (ex fee). Vriendentickets 4 + 1 gratis!

 

Van start met…

Om onze nieuwe koers te beginnen gaan we letterlijk varen met een hele vette boot! Outdoor Stereo gaat het dikste bootfeest van Hoorn organiseren!

Hoe dan?

Outdoor Stereo The Boat Party

DATUM: 16 AUGUSTUS 2019 (VUURWERKAVOND!)
TIJDEN: 20:00 – 02:00 UUR
BOOT: DOCKS 1
CAPACITEIT: 600 PARTYPEOPLE
DJ’S: RYAN BENOIR, GI-J, AEMILIUS, LITTLE JAM SOUNDSYSTEM
LEEFTIJD: 18 +
BOARDING: STEIGER 2 – OOSTEREILAND

 

Sta jij al te springen? Zien wij jou op de boot? Of wil je meer informatie? Klik hier!