Laatste info Outdoor Stereo 2018

Laatste info Outdoor Stereo 2018

Nog 2 nachtjes slapen en dan is alweer de 12de editie van Outdoor Stereo. Lees hieronder de laatste info om zo goed mogelijk voorbereid op pad te gaan.

ROUTE & PARKEREN
Net als het voorgaande jaar is er GEEN tweede entree, maar enkel een hoofdingang aan de kant van de Nieuwe Wal, naast de brandweer. Parkeren met de auto kan aan de Holenweg, voorbij de Lidl. Volg de routeborden en de instructies van de verkeersregelaars.

MET DE AUTO
Kom je met de auto naar het festival, navigeer dan op Holenweg 4, Hoorn. Zodra je in de buurt van het festivalterrein komt, staat de parkeerplaats met verkeersborden aangegeven.

OPENBAAR VERVOER
Vanaf station Hoorn loop je binnen 10 minuten naar het festival terrein. Er zijn werkzaamheden aan het spoor waardoor er snelbussen tussen Uitgeest, Alkmaar en Schagen en stopbussen tussen Uitgeest, Alkmaar en Hoorn worden ingezet. Check daarom goed je reistijd!

OP DE FIETS
De fietsenstalling is aanwezig bij de hoofdingang, wij verzoeken je vriendelijk hier je fiets te stallen en niet op een andere plek.

WEERSVERWACHTING
Het zal iets frisser worden met kans op neerslag, zorg daarom voor gepaste kleding. Wij zullen poncho’s uitdelen wanneer dit nodig is. Ook zullen er extra overkappingen geplaatst worden waar men kan schuilen tegen de regen.

šŸŽ°ALGEMENE INFOšŸŽ°

HUISREGELS
De minimale leeftijd om het festival te betreden is 18 jaar. Bij twijfel wordt gevraagd om legitimatie zorg daarom dat je deze bij je hebt.

KLUISJES
Op het terrein zijn volop kluisjes aanwezig, je kunt dus gerust een jas of tas meenemen naar het festival.

BUITEN = BUITEN
Je kunt het terrein niet tussendoor verlaten en daarna weer terugkomen.